Introdage.

Mandag d. 13-08-2018 startede eleverne op i skolen igen efter en laaaang og vaaarm sommerferie. Det var også dagen hvor vi på skolen skulle byde 11 nye elever velkommen til deres STU-uddannelse her ved os på STU-Ulkebøldam, så flaget var selvfølgelig hejst.

Mandag, tirsdag, onsdag var 3 introdage, hvor de nye og gamle elever skulle rystes sammen.

Mandag gik med meget praktisk snak omkring skolen og dens politikker, regler og hvordan en hverdag på skolen hænger sammen for eleverne. Der blev dog også tid til hygge og spil alligevel.

Tirsdag morgen mødtes vi alle sammen på busstationen, hvor vi i samlet flok tog bussen til Egen, hvor dagen skulle bruges med at spille fodbold golf. Endnu en gang en meget vellykket tur, hvor vi alle sammen på kryds og tværs spillede sammen. Der blev grillet pølser inden vi tog bussen retur til Sønderborg igen og dagen derefter var slut.

Onsdag mødtes vi som normalt på skolen der blev spist morgenmad og derefter morgen motion. Da alle var hjemme fra gåturen blev der spillet rundbold, og spillet spil. Det var endnu en dag hvor alle var sammen på kryds og tværs uanset værksted eller linje.

Dagene var meget positive og alle eleverne virkede mere end klar til at komme ud i deres værksteder fra torsdag og give den en skalle.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *